Пратите расписе шаховских турнира

Први српски шаховски савез за своје чланове направио је вибер заједницу у којој ће се редовно објављивати расписи турнира, манифестација, догађаја и слати битна обавештења. Најефикаснији начин да будете обавештени на време и да не морате да претражујете више различитих сајтова је да се прикључите нашој вибер заједници – Првом српском шаховском савезу.

Само администратори постављају садржај, нема нежељених порука. Члановима групе та опција је забрањена. Ваш број телефона је сакривен од осталих корисника.

Песудоним

Постоји могућност и да своје име промените у псеудоним (назив који желите). Потребно је да кликнете … на информације о заједници/подеси псеудоним.

Онемогући приватне поруке

Још један савет. Када у горњем десном углу изаберете информације о заједници кликните да онемогућите опцију слања приватних порука. На тај начин ваша приватност и безбедност је потпуно загарантована.

Сви расписи на једном месту!

Пратите све шаховске догађаје на једном месту, пријавите се, заједница је отворена. Скенирајте код или једноставно са телефона кликните на фотографију испод и уживајте!

Желимо вам да током 2022. испуните све своје шаховске жеље!

Ostavite odgovor

Ваша мејл адреса неће бити објављена.

Ime *
E-pošta *
Veb mesto